Restaurant lola

Restaurant Lola

Restaurant Lola på Christianshavn får hver dag dejlig mad til at gå hånd i hånd med socialt ansvar. Det er ånden i huset.

Restaurant Lola på Christianshavn får hver dag dejlig mad til at gå hånd i hånd med socialt ansvar. Det er ånden i huset

Restaurant Lola, København – Restaurantanmeldelser

Restaurant Lola, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

17. feb. 2021 — Men Corona har i den grad tæret på restauranten og ikke mindst ejerkredsen. Derfor har man besluttet at begære Lola konkurs.

Restaurant Lola, København: Se 34 objektive anmeldelser af Restaurant Lola, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 1.970 af 2.738 restauranter i København.

Restaurant Lola | Copenhagen – Facebook

Restaurant Lola er en afslappet kvarterrestaurant placeret i en gammel mølle på Christianshavn. Både stemningen og priserne er nede på jorden, samtidig med at …

Restaurant Lola i den gamle mølle er Københavns nye …

Anbefaling: Restaurant Lola i den gamle mølle er Københavns nye must-visit

This laid-back restaurant is set within a 17C former windmill on the old ramparts and comes complete with gardens, a terrace – and even a pétanque pitch!

LolaAnbefaling: Restaurant Lola i den gamle mølle er Københavns nye must-visit

Restaurant Lola begæret konkurs – men genopstår alligevel

I november 2019 fik København sin helt egen skønne Lola. En helt unik restaurant – placeret i en gammel mølle på voldene.

Restaurant Lola Christianshavn København

Restaurant Lola │ Christianshavn │ København

På toppen af en af voldene på Christianshavn finder du Restaurant Lola, hvor du kan nyde lækker men simpel mad, tilberedt på økologiske råvarer og inspireret af adskillige forskellige verdenshjørners køkkener.

Lola – Copenhagen – a MICHELIN Guide Restaurant

Lola – a restaurant in the 2022 MICHELIN Guide Denmark. The MICHELIN inspectors’ point of view, information on prices, types of cuisine and opening hours on the MICHELIN Guide’s official website

Keywords: restaurant lola, lola restaurant, restaurant lola christianshavn, løven og bastionen restaurant