Isskraber jem og fix

Isskrabere og isfjerene til bilen – Vinterudstyr – Jem & Fix

Isskrabere og isfjerene til bilen – Vinterudstyr | Køb billigst i jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af forskellige isskrabere, så uanset hvilken model du sværger til, finder du den på siden her.

Vær forberedt på vinterens kolde morgener – hav altid en isskraber liggende i handskerummet, så din bil hurtigt kan blive køreklar. Se mere her

Isskraber med EVA-håndtag – Jem & Fix

Isskraber med EVA-håndtag | jem & fix

Isskraber deluxe til bilen. Deluxe isskraber til bilen. Det er en plastskraber med alu håndtag med EVA-håndtag, som giver et godt greb på isskraberen.

Deluxe isskraber til bilen med EVA-håndtag. Køb den her hos jem & fix.

Isskraber med soft grip – Jem & Fix

Isskraber med soft grip | jem & fix

Isskraber til at fjerne is og sne fra bilen. Med soft grip håndtag, som giver et godt tag om isskraberen. Køb isskrabere hos jem & fix.

Isskraber til at fjerne is og sne fra bilen. Med soft grip håndtag, som giver et godt tag om isskraberen. Køb isskrabere hos jem & fix

Isskraber med børste 52 cm – Jem & Fix

Isskraber med børste 52 cm | jem & fix

Denne isskraber har en børste i den ene ende og en skraber i den anden · Børsten fjerner snelag på bilens ruder, mens skraberen bruges til isen · Med softgrip og …

Isskraber med børste til at fjerne sne, mens skraberen bruges til isen på bilens ruder. Den er 52 cm lang og 10 cm bred. Med soft grip håndtag.

Basta isfjerner 500 ml | Køb i jem & fix

… isfjerneren på den isnede overflade. Vent et øjeblik til isen er smeltet, og overfladen kan tørres af med en klud, isskraber eller bilens vinduesvisker.

Basta isfjerner fjener nemt og effektivt is fra ruder og spejle. Skader ikke lak, gummi eller plastik. Efterlader overfladen glat, isfri og uden ridser. Indeholder 500 ml. Køb den hos jem & fix.

Autoudstyr – se det store udvalg her – Jem & Fix

Autoudstyr – se det store udvalg her | jem & fix

Isskrabere & isfjernere til bilen. Motorolie & sprinklervæske. Rengøring & pudsemidler. Trailertilbehør. Alt i autoudstyr. I jem & fix har vi alt til hus og …

Find et stort udvalg af tilbehør til bilen til uhørt lave priser hos jem & fix. Blandt andet sprinklervæske, autobatterier mv. Se her!

Isfjerner 500 ml – Autozone | Køb i jem & fix

Isskraber deluxe · Plastskraber med EVA-håndtag. 29,95 /stk. Butik. Se mere Mere · Isskraber med soft grip · Til at skrabe is og sne fra bilen. 14,95 /stk.

Autozone isfjerner sprayes på tilisede bilruder, så isen nemt fjernes. Virker ned til -40°C. Køb isfjerner til lavpris online eller i din lokale jem & fix- butik.

Isskraber deluxe tilbud hos jem & fix – Tilbudsaviser Online

Isskraber deluxe tilbud hos jem & fix

Nuværende Isskraber deluxe tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Isskraber deluxe tilbud og nyd de billigste Isskraber deluxe tilbud til de bedste priser.

Isskraber Test [UNDGÅ at købe forkert] – Bilpleje- Guide

Isskraber Test [UNDGÅ at købe forkert]

En isskraber får kontakt med overfladen på din bil, hvorfor du bør benytte en isfjerner spray – for at undgå ridser i dine ruder. Se hvorfor!

Keywords: isskraber jem og fix