Home tisvilde

Ejendomsmægler home Tisvildeleje-Vejby – vi sælger din bolig

Ejendomsmægler home Tisvildeleje-Vejby – vi sælger din bolig – home.dk

Hos home Tisvildeleje-Vejby får du altid en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Kontakt os i dag, og få sat skub i dit bolig salg. Se mere her!

Villa – 3220 Tisvildeleje – Tisvilde Bygade 28 – Home.dk

Villa – 3220 Tisvildeleje – Tisvilde Bygade 28

Bebyggelsesprocenten for sommerhus er op til 25 %. Villaen er hyggelig og charmerende og har blandt andet fået skiftet tag samt vinduer af nuværende ejer.

Villa til salg, Tisvildeleje – Er I 2 familier, der pønser på at udleve drømmen om at bo hver for sig, men tæt nok på til at jeres børn eller børnebørn kun er et stenkast væk, så læs med her…..Smuk og æstetisk ejendom fra 1909 udbydes nu på dobbeltgrund på samlet 1933 m2 (1009m2 + 924m2) i den centrale del af Tisvildeleje. Her får I en gylden mulighed for evt.at udleve jeres drøm i en klassisk murermestervilla på 150 m2, i engelsk cottage stil og samtidig have mulighed for at opføre sommerhus på bagvedliggende grund. Bebyggelsesprocenten for sommerhus er op til 25 %. Villaen er hyggelig og charmerende og har blandt andet fået skiftet tag samt vinduer af nuværende ejer. Indvendigt har man mulighed for at modernisere huset og sætte sit eget præg, men charmen og det æstetiske for ejendommen er på plads, og her tilbydes en optimal og god indretning / planløsning samt en overkommelig have med lille sø, flere hyggekroge samt det smukkeste træ der nærmest adskiller de 2 matrikler. Ønsker I en opdeling af grunden, kan huset nemt opdeles i 2 separate boliger – se evt. oversigt fra landinspektør vedlagt som billede. Indretning af hovedhus: Entré med trappeopgang, ældre køkken med god skabsplads, nedgang til lille vinkælder, masser af skabs- og bordplads og med udgang til vindfang. Endvidere hyggeligt kontor/værelse med adgang til badeværelse, opført i hvide fliser og med toilet samt bruseniche. Ydermere stor stue/alrum med loft højt til loftet, flotte fyrretræsbræddegulve, hyggelig og rummelig spiseafdeling og med brændeovn til de hyggelige stunder. Fra stuen er her udgang til sydvestvendt havestykke med udsigt til lille sø. 1. sal indeholder 3 gode soveværelser samt ældre badeværelse med brus & toilet. Om lokationen her kan nævnes følgende: kort afstand til flot natur, Nordkystens bedste og absolut meget børnevenlige badestrande og i absolut nærhed til ”Hegnet”, som kan nås på få minutter på cykel eller ved en frisk løbetur. I bliver en del af en hyggelig lille by, hvor Tisvildeleje byder på f.eks. biograf, restauranter, hyggelig hovedgade samt flere fritidsaktiviteter. Togstation er ca. 300 m væk, og her er gode indkøbsmuligheder, Sankt Helene skole indenfor 400 m og børnepasning ligeså. Til ejendommen er der endvidere skur på 60 m2, og en nem have med gamle frugttræer, bærbuske, og med mulighed for flere sol- eller læ kroge. Er I en familie eller 2 familier, der ønsker en attraktiv, centralt beliggende bolig med kort afstand til det hele, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Fritidshus – 3220 Tisvildeleje – William Scharffs Vej 5 – Home.dk

Huset ligger lige ved Tisvilde Hegn på dejlig naturgrund i Tisvildeleje med cykelafstand til byen og stranden. Hér hører man ikke andet end skovens lyde, …

home Tisvildeleje – Facebook

home Tisvildeleje – Startside

home Tisvildeleje er én af vores 4 forretninger i Gribskov Kommune og på Nordkysten. Vi er eksperter i salg af helsårboliger og fritidshuse.

home Tisvildeleje er én af vores 4 forretninger i Gribskov Kommune og på Nordkysten. Vi er… Hovedgaden 57, 3220 Tisvildeleje

home – Ejendomsmægler i Tisvildeleje – Boligsiden

home Tisvildeleje Bøgelund & Friis A/S. Husk; vi aftaler også gerne møder og fremvisninger uden for forretningens åbningstid. Bare ring eller mail.

Husk; vi aftaler også gerne møder og fremvisninger uden for forretningens åbningstid. Bare ring eller mail. Forretningen er ret ung i selve Tisvilde

home Tisvildeleje-Vejby – Se statistikker – Boliga

home Tisvildeleje-Vejby – Se statistikker

Tisvilde/vejby is located in Vejby and offers a garden, barbecue facilities and a … Vacation Home Info & Price; Amenities; House rules; No reviews yet.

Se de seneste statistikker for home Tisvildeleje-Vejby fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Tisvilde/vejby – Vacation Homes in Denmark – Booking.com

Vacation Home Tisvilde/vejby, Vejby, Denmark – Booking.com

Tisvilde/vejby is situated in Vejby and offers a garden, barbecue facilities and a … Holiday home info & price; Facilities; House rules; No reviews yet.

Tisvilde/vejby is located in Vejby and offers a garden, barbecue facilities and a terrace.

Tisvilde/vejby – Holiday Homes in Denmark – Booking.com

Holiday home Tisvilde/vejby, Vejby, Denmark – Booking.com

This spacious, functional house appears bright and inviting with high ceilings. … Holiday home – Tisvilde Strand , Denmark – G4431 1.

Tisvilde/vejby is situated in Vejby and offers a garden, barbecue facilities and a terrace.

Holiday home – Tisvilde Strand , Denmark – G4510 – Novasol

Holiday home – Tisvilde Strand , Denmark – G4510 | Novasol

As part of our Luxury Collection, this house offers an extra degree of luxury in the form of, for example, extra space and comfort, interior design or styling,

Holiday home – Tisvilde Strand , Denmark – G4431 – Novasol

Holiday home – Tisvilde Strand , Denmark – G4431 | Novasol

This spacious, functional house appears bright and inviting with high ceilings. It is perfect for a proper family holiday! In the house you will find a homely l

Keywords: home tisvilde, home tisvildeleje