Fiberbeton jem og fix

Fibercement | Stort udvalg af plader og brædder – Jem & Fix

Fibercement | Stort udvalg af plader og brædder – jem & fix

Sokkelkanten er en facadeplade lavet af fibercement. Den er robust og vejrbestandig. Måler 8 x 296 x 2400 mm. Køb den her hos jem & fix.

Stort udvalg af fibercement til lavpris. Plader, brædder, sokkelkanter, beklædning og profiler. Tjek lagerstatus online og køb i din lokale jem & fix.

Fibercement sokkelkant – lys grå – Jem & Fix

Fibercement sokkelkant – lys grå | jem & fix

Sokkelkanten er en facadeplade lavet af fibercement. Den er robust og vejrbestandig. Måler 8 x 296 x 2400 mm. Køb den her hos jem & fix.

SCG Smartwood Plank antracit – Fibercement – Jem & Fix

Fibercement SCG Plank antracit | jem & fix

SCG Plank er planker af fibercement, som bruges til facadebeklædning. Kan fx anvendes til gavle, garager, stern og carporte. Fibercement er stærk og vejrbestandigt, og det er nemt at arbejde med. Hver planke måler 8 x 200 x 2400 mm, og denne er antracit. Køb det her hos jem & fix.

Facadebeklædning til hjemmet – Jem & Fix

Facadebeklædning til hjemmet | jem & fix

Beklæd facaden på huset eller dine udendørs bygninger med klinkbeklædning eller fibercement. Hos jem & fix finder du et bredt udvalg af facadebeklædning. Klik her og se mere.

Fibercement Quick Fix skrue 3,9/4,8 x 38 mm | jem & fix

Quick Fix skrue bruges til montering af fibercement facadebeklædning. Denne er selvborende og undersænket og bruges til montage med skjult fastgørelse. Kan anvendes til Shera Plank og SCG Smartwood Plank. Måler 3,9/4,8 x 38 mm, og der er 100 stk. i en pakke. Køb dem her hos jem & fix.

Fibercement sokkelkant i lys grå – Jem & Fix

Fibercement sokkelkant i lys grå | jem & fix

Sokkelkanten er en facadeplade lavet af fibercement. Den er robust og vejrbestandig. Måler 8 x 296 x 2400 mm. Køb den her hos jem & fix.

SCG Smartwood Plank sort – Fibercement – Jem & Fix

Fibercement SCG Plank sort | jem & fix

SCG Plank er planker af fibercement, som bruges til facadebeklædning. Kan fx anvendes til gavle, garager, stern og carporte. Fibercement er stærk og vejrbestandigt, og det er nemt at arbejde med. Hver planke måler 8 x 200 x 2400 mm, og denne er sort. Køb det her hos jem & fix.

SCG Smartwood Plank hvid – Fibercement – Jem & Fix

Fibercement SCG Plank hvid | jem & fix

SCG Plank er planker af fibercement, som bruges til facadebeklædning. Kan fx anvendes til gavle, garager, stern og carporte. Fibercement er stærk og vejrbestandigt, og det er nemt at arbejde med. Hver planke måler 8 x 200 x 2400 mm, og denne er hvid. Køb det her hos jem & fix.

Fibercement Colour Fix skrue lys grå – Jem & Fix

Fibercement Colour Fix skrue lys grå | jem & fix

Colour Fix skrue bruges til montering af fibercement facadebeklædning som Shera Plank og SCG Smartwood Plank. Det er en synlig skrue, hvor hovedet er lakeret, så den passer til plankernes farve. Denne er lys grå. Måler 4,8 x 38 mm, og der er 50 stk. i en pakke. Køb dem her hos jem & fix.

SCG Smartboard 6 x 1220 x 2440 mm – Jem & Fix

SCG Smartboard 6 x 1220 x 2440 mm | jem & fix

SCG Smartboard er en facadeplade, der er lavet i fibercement. Pladen er velegnet til fx sokler, garager og carporte. Den er ubehandlet og måler 6 x 122 x 244 cm. Køb fibercement hos jem & fix.

Keywords: fiberbeton jem og fix