Bambus plante ikea

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet – IKEA

Skab liv og glæde med flotte grønne planter fra IKEA – Find stueplanter til alle rum i dit hjem. Indret hjemmet med planter og skab et godt indeklima.

DRACAENA Plante, Lucky bamboo, spiralformet.

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs bambus …

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs bambus, 23 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs bambus, 23 cm FEJKA kunstige potteplanter kræver ikke, at du har grønne fingre. Det er perfekt, når du hellere vil bruge tiden på andet end at vande blomster og fjerne visne blade. Og du snyder alt og alle, fordi de ser så ægte ud.

SATSUMAS Piedestal, bambus/hvid, 78 cm – IKEA

SATSUMAS Piedestal, bambus/hvid, 78 cm Giv dine planter et løft, SATSUMAS piedestal har hylder i forskellige højder, så du kan udstille dine urtepotteskjulere og gøre indretningen levende. Du kan også bruge den som sofabord til en kop kaffe og en bog.

Se udvalget af bambusprodukter – IKEA

Se udvalget af bambusprodukter – IKEA

Find ud af, hvorfor vi er vilde med bambus! Et af vores foretrukne råmaterialer, og vi bruger det til mange produkter i hele hjemmet. Se vores sortiment her.

VILDAPEL Plantevogn, bambus, 30 cm – IKEA

VILDAPEL Plantevogn, bambus, 30 cm Store urtepotteskjulere og krukker har masser af potentiale, men de kan være svære at flytte. Med en plantevogn er det nemmere at placere planten, der hvor den trives bedst – og du beskytter samtidig gulvet mod ridser og fugt.

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs … – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs Stuebambus – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, indendørs/udendørs Stuebambus. FEJKA kunstige potteplanter kræver ikke, at du har grønne fingre. Det er perfekt, når du hellere vil bruge tiden på andet end at vande blomster og fjerne visne blade.

De mange fordele ved bambus – IKEA

Bambus er alsidigt, stærkt og holdbart. Og fordi det vokser så hurtigt, er det også meget bæredygtigt. Find ud af, hvordan IKEA skaber flere bambusprodukter, her.

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm – IKEA

FEJKA Kunstig potteplante, inne/ute bambus, 23 cm FEJKA kunstige planter krever ikke grønne fingre. Perfekt når du har bedre ting å gjøre enn å vanne planter og feie opp døde blader. Du kommer til å lure alle, fordi de ser så livfulle ut.

Planter til hjemmet – Stueplanter i alle naturens farver – IKEA

Planter til hjemmet – Stueplanter i alle naturens farver – IKEA

Skab liv og glæde med flotte grønne planter fra IKEA – Find stueplanter til alle rum i dit hjem. Indret hjemmet med planter og skab et godt indeklima.

Keywords: bambus plante ikea